Sisu:

Liikumine Korilase Köögi stuudiosse: Esmalt liigub teie meeskond meie abiga Korilase Köögi mõnusasse stuudiosse Tallinna kesklinnas, kus teid võtab vastu perenaine Margit.

Toidu valmistamine: Seejärel algab kolmekäigulise õhtusöögi valmistamine kohalikust toorainest. Lisaks kasutame metsast ja mererannalt korjatud taimi, millega anda juurde huvitavaid maitsenüansse ning rikastada toitu. Perenaine tutvustab kasutatavaid taimi ning räägib, kustkohast ja millal neid korjata ning kuidas tarvitada. Külalised saavad teadmisi metsikute taimede kasutamisest toidus ning inspiratsiooni ja uusi ideid oma toidulaua rikastamiseks. Antud PAUS sobib kindlasti neile inimestele, keda huvitab puhas ja hea toit ning teadmine, kuidas seda valmistada.

KK tutvustus: Korilase Köögi toit on lihtne ja aus, valmistatud suure hoole ja armastusega. Väärtustades puhtaid maitseid, kasutame võimalikult palju kohalikku eestimaist toorainet - metsast, merelt, põllult. Meie Köök sõltub hooajast ning oma tegemistes tahame olla võimalikult säästlikud, hoides loodust ning kasutades toorainet maksimaalselt. Meile meeldivad päris asjad ja meile meeldib teha neid otsast lõpuni ja ise!

Koht: Korilase Köögi Stuudio, Liivalaia 19, Tallinn.

 

X-factor: Kütt-korilased olid füüsiliselt erakordselt võimekad. Kui soovid teada, mida sina süüa võiksid, et kütt-korilastega sammu pidada, tule toidu-PAUS' ile!

Kellele: Grupi suurus kuni 12 in.

Kestus?Kuni 2h (võimalik broneerida alates augustikuust).

Broneeri või küsi lisaküsimusi: